javier clementeHi ha personatges vinculats al món del futbol, que esclaten i brillen durant uns anys, tocats per la fortuna i per un període de bona sort als terrenys de joc. Les seves són aparicions fulgurants, que resten per sempre en les estadístiques i fa uns anys també en les col·leccions de cromos. En canvi hi ha un altre mena de personatges futbolístics que són part del decorat permanent d’aquest esport, que sempre estant presents, d’una o altre manera. Que van ressorgint, mutant, transformant-se, per sobreviure, canviant d’aspecte però sempre actuant de la mateixa manera. Un d’aquests personatges és Javier Clemente, jugador de curta volada en patir una greu lesió i entrenador de llarg recorregut que aquesta setmana era presentat com a nou responsable de l’Sporting de Xixon.

Avui Javier Clemente seu al Divan de Fabian Ortiz.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *