enciso-300x225Cada setmana ens agrada escoltar les reflexions d’un mestre de secundaria, ara jubilat, que mira l’adolescència darrera el Somriure sorneguer de Plató. Petites reflexions que ens fan pensar sobre el difícil art d’educar en temps d’adolescència. Juan Sánchez-Enciso posa llum a la foscor, entusiasme al desànim, idees a la negació… i sobretot ens proposa contraposar els seus comentaris amb els oients del programa…
Avui en conversa amb en Miquel Gené, professor de secundaria i habitual seguidor del programa, molt actiu en debat i la reflexió a les xarxes socials.

Share →

One Response to Juan Sánchez Enciso dialoga amb l’oient Miquel Gené

  1. Miquel Gené escrigué:

    Hola, per qui hagi trobat interessant aquesta conversa sobre atenció a la diversitat de l’alumnat a les escoles amb el Juan Sánchez Enciso i la Carme, us deixo l’enllaç a l’article del meu bloc sobre aquest tema. Salut.
    http://professormiquel.blogspot.com/2012/02/latencio-als-alumnes-amb-dificultats-en.html

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *