reiniciateTendim a transitar per la vida sense fixar-nos en els detalls, en els colors que ens envolten i que la fan una experiència meravellosa. Preferim el tó gris i emboirat, vencuts per un determinisme contra el qual ens costa massa lluitar. Vivim en una permanent fugida, suportant un excès de patiment que ens allunya de la sensació de benestar i felicitat. Perquè ens costa tant viure plenament ? Probablement perquè pensem poc o gens en la vida que portem, vencuts per les pròpies pors, incapaços d’enfrontar-nos a les emocions nocives que ens envaeixen i ens paralitzen. Pensen poc en la vida que vivim.
El nostre convidat d’avui ha tirat del fil de personatges que van repensar les vides, dotze grans noms propis de la història, el pensament i l’art que van ser capaços d’enfrontar-se a les seves pors i donar un tomb radical a les seves vides. Noms propis que ens serveixen d’exemple per demostrar que el canvi es possible si som capaços d’enfrontar-nos a nosaltres mateixos. Un canvi que segur genera riscos i haver de prendre decisions.
Reiniciate, si ellos cambiaron su vida, tú tambien puedes. La prosposta en forma de llibre del filòsof Antonio Fornés, que avui ens acompanya a l’espai maneres de viure millor.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *