FOTO ALCALDESUn cop al mes escoltem la veu d’alcaldes i alcaldesses en condició de tertulians ocasionals del Maneres de viure. El relat més directe i proper de la política de proximitat
Avui ens acompanyen JORDI IGLESIAS, alcalde del municipi de Breda, a la comarca de La Selva. Actualment té més de 3 mil 700 habitants.
Situat a la vessant oriental del Montseny, el seu terme municipal és de poc més de 5 quilòmetres quadrats. El turisme ha estat un dels elements destacats en l’oferta de Breda, coneguda per la seva tradició en la ceràmica i la terrissa.
JORDI IGLESIAS, de Convergència i Unió, és l’alcalde de Breda des de l’any 1991.
Empresari de subministraments industrials de ferreteria, a banda de les seves responsabilitats institucionals al Consell Comarcal de la Selva o a la Diputació de Girona, JORDI IGLESIAS ha estat molt vinculat al teixit associatiu, comercial i esportiu del municipi.
També comparteix condició de tertulià ocasional LLUÍS TOMÀS, alcalde de Castellví de Rosanes, a la comarca del Baix Llobregat.
Des de 1994, Lluís Tomàs és regidor d’aquest municipi amb prop de 1800 habitants, situat en el sector més septentrional de les muntanyes de l’Ordal, de l’Anoia i fins prop del Llobregat, molt proper a Martorell. En els darrers anys s’han convertit en pol d’atracció per molta gent jove que ha buscat en el municipi la seva primera residència.
LLUÍS TOMÀS, d’ Independents de Castellví de Rosanes, és alcalde del municipi des de finals de l’any 2000.
I tercera alcaldessa en condició de tertuliana ocasional del Maneres de viure és ESTER PUJOL, alcaldessa de Tiana, a la comarca del MARESME .
ESTER PUJOL, primer mandat com alcaldessa de TIANA, un municipi de 7 mil 800 habitans que ha sabut mantenir la seva essència, tot i la proximitat amb la gran area metropolitana de Barcelona. La manca de sol urbanitzable l’ha protegit de l’especulació. Tiana està situada a la Serralada de Marina i a la costa de llevant de Catalunya, a la part més meridional de la comarca del Maresme, a 15 Km de Barcelona i a 20 de Mataró.
ESTER PUJOL, del Partit dels Socialistes de Catalunya és alcaldessa de Tiana des del passat 22 de maig formant govern amb Esquerra Republicana de Catalunya.
Pujol es consultora de polítiques públiques, activitat on ha desenvolupat bona part de la seva activitat professional. Ha treballat en diferents projectes d’ambit nacional i internacional. Treballa activament en programes de promoció de la igualtat de genere. Regidora de l’ajuntament de Tiana des de 2007. Dona molt activa en les xarxes social.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *