ELI BLOCDe forma molt genèrica associem l’esport a la precocitat. Cada cop esportistes més joves assoleixen l’elit, convertint-se en referents d’una determinada disciplina. Talent i habilitat que dispara trajectòries personals a velocitat de vertigen.
L’ Elisabet és una campiona del món en la seva categoria de vela. Un camí traçat lentament, amb paciència, constància i en paral·lel a les possibilitats econòmiques de la seva família. Per això ara amb 30 anys, somnia encara en fer un parell de somnis realitat: competir en uns Jocs Olímpics i qui sap si donar una volta al món en veler.
Històries com la de l’Elisabet ens demostren que ens convé no perdre l’esperança i que les il·lusions també són possibles cuinades a foc lent. Tot plegat en un temps on la precocitat i la velocitat per assolir fites i reptes ens ha fer perdre el gust pels detalls que anem descobrint al llarg del camí.

Tagged with →  
Share →

One Response to La manera de viure d’una regatista, l’Elisabet

  1. […] Link: http://blogs.laxarxa.com/maneresdeviure/2012/01/29/la-manera-de-viure-duna-regatista-lelisabet/ […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *