flor del malAquesta és la pregunta que plantegem al Cineclub, que cada diumenge condueix la filòsofa CARMEN GALLEGO. La flor del mal és la pel.lícula escollida d’aquesta semana amb intenció per abordar un tema des de diferents perspectives, les vostres. Del director Peter Kosminsky amb Michele Pfeiffer i René Zellweger, entre d’altres, la cinta explica la historia de l’Àstrid ,una adolescent que viu amb la seva mare, mai ha conegut el seu pare. Mare i filla s’entenen a la perfecció fins que un bon dia acusen d’assassinat a la mare. A partir d’aquell mateix moment Astrid va aparar a diferents cases d’acollida i s’haurà d’enfrontar a situacions extremes que la transformaran. L’únic que no canvia en la seva vida és la influencia que sobre ella exerceix la seva mare.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *