Rafael_SantandreuAquesta és la pregunta que ens formulem avui referida a un terme que fa referència a un manera de pensar i procedir comuna en la majoria de persones; tot i que el tòpic dóna la volta a aquesta idea i diu que “el sentit comú és el menys comú dels sentits”. Però volem anar més enllà de les definicions normatives i del tòpic.
Per trobar resposta a la pregunta desconcertant d’avui ens acompanya RAFAEL SANTANDREU, psicòleg clínic, autor del llibre El arte de no amargarse la vida. Un llibre interessantíssim que ens ensenya a convertir-nos en éssers forts a nivell emocional partint d’un sentit de la lògica que qüestiona la mala filosofia de vida que ens envaeix.
Rafael Santandreu també ha estat professor de la Universitat Ramon Llull.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *