CESCPot semblar un tòpic, una d’aquelles frases fetes tant habituals en el món de l’esport i en la projecció d’aquest des de la premsa especialitzada, però més que mai la grandesa del futbol ha quedat demostrada en les dues darreres eliminatòries de quarts de final de la copa del rei.
Un equip de segona B, el club deportivo Mirandes, eliminava en el darrer minut del temps de descompte l’Espanyol de Pochettino. Dimecres el Barça, que sortia com a clar favorit després del partit d’anada al Santiago Bernabeu, patia davant d’un Madrid que va superar l’efecte psicològic i de pas l’efecte Mourihno per plantar cara i gairebé emportar-se l’eliminatòria.
Res està escrit. Aquesta és la grandesa del futbol, quan la pilota comença a rodar. Tòpics i frases fetes que avui situem al Divan on el psicoterapeuta i periodista Fabian Ortiz, situa cada setmana el futbol.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *