SPANAIR AVIOL’economia marca l’actualitat informativa de la setmana, encapçalada per l’acord al que han arribat la patronal espanyola i els sindicats d’una moderació salarial fins el 2014, un pas important que apropa un possible acord per la reforma laboral.Els agents socials acordaven no apujar els sous per sobre del 0’5% aquest any, el 0’6% l’any vinent i l’1% el 2014. També aquesta setmana el Fons Monetari Internacional donava una molt mala notícia a Espanya en vaticinar que l’estat espanyol haurà d’afrontar dos anys més de dura recessió econòmica.
La Unió europea exigia aquesta setmana que Espanya compleixi amb l’objectiu de dèficit públic, tot i els dubtes del ministre d’hisenda Cristobal Montoro i les incerteses expressades pel responsable d’economia Luís de Guindos.  Però aquest dissabte dediquem el nostre Setmanari a la situació provocada per la fallida d’Spanair, modificant bona part dels continguts habituals.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *