bruce 001Als anys 70 Constantino Romero treballava a la Cadena Ser i escrivia al Diario femenino. Tenia una nòvia nordamericana i viatjava sovint a Los Angeles. L’estiu del 1973 les seves vacances van coincidir amb la convenció de la companyia CBS, va fer tots els impossibles per assistir-hi i allà va descobrir “un tio boníssim”.
Era un desconegut Bruce Springsteen amb un disc editat amb 4 cançons. A la tornada a Espanya Tino Romero es va fer un fart de punxar aquelles cançons del vinil Greetings from Asbury… Així cpomençava l’idili del Boss amb Espanya. Una relació que recullen amb tota mena de documents i detalls els periodistes Jordi Biancciotto i Mar Cortès al llibre “Bruce Springsteen en España”, un volum imprescindible per als fans de Springsteen que edita Quarentena edicions.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *