rebecaAquesta és la pregunta que planteja la filòloga Carmen Gallego a la secció del Cineclub prenent com a punt de partida la pel.lícula Rebeca, dirigida per Alfred Hitchcock l’any 1940. És la primera pel.licula que va rodar als Estats Units.
Està basada en la novel.la homònima de l’escriptora britànica Daphne du Maurier. Amb Laurence Olivier i Joan Fontaine.
Maximilian De Winter (Laurence Olivier), és un aristròcata anglès que ha perdut la seva dona Rebeca de Winter en el que sembla un accident nàutic. Maximilian marxa a Montecarlo per sobreposar-se a la pèrdua i allà coneix una jove de la qual s’enamora ràpidament i es casen. De tornada a la mansió conjugal la jove se n’adona que l’ombra de Rebeca plana no només entre el perosnal de la casa sinó també en el pensament del seu marit.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *