fernando-onega_250x310El moment econòmic està condicionant, ara més que mai, les relacions entre Catalunya i Espanya. La necessitat de superar el moment, de trobar els instruments per salvar els comptes, ha desplaçat altre mena de demandes o de discursos de reivindicació nacional.
Sense un finançament solvent, Catalunya mostra més que mai la seva feblesa, la seva dependència, actuant en condició de gestora de uns comptes públics que no responen a les seves veritables necessitats.
Com comentàvem fa un només uns instants amb l’Antoni Puigverd, en el decurs de la setmana que deixem enrere s’ha parlat molt de diners i de la viabilitat econòmica de l’estat de les autonomies.
Afegim una nova Visió de Catalunya des d’Espanya. Avui en conversa amb un periodista de llarga trajectòria en premsa, ràdio i televisió. Un camí professional que s’iniciava en plena transició espanyola, observador privilegiat de la construcció democràtica. Actualment escriu articles d’opinió a La Vanguardia, entre d’altres diaris, a més de formar part de les taules de tertúlia en diversos mitjans audiovisuals.
Parlem amb el periodista gallec, FERNANDO ÓNEGA.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *