marina rossellAvui descobrirem la música que fa feliç la cantantutora catalana Marina Rossell, qui, en el seu darrer disc, homenatja al seu gran amic George Moustaki i que precisament es diu així “Marina canta Moustaki” i que inclou la adaptació de 12 cançons seves al català, més una escrita per la pròpia Rossell. De fet l’homenatge li fan també els músics que han adaptat les cançons que s’hi inclouen. Així, per exemple, Lluís Llach ha adaptat Ma solitud, Joan oller, El carter, Josep Tero, El metec o Víctor Obiols, Mediterrani al vent, per exemple. La música està molt present en el dia a dia de la Marina Rossell, les escolta en tot tipus de formats, així com també són molt variats els gèneres i estils que li agrada escoltar.També li agrada descobrir-ne de nous. No té una cançó preferida, li va a èpoques.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *