TERTULIANS OCASIONALS La manca d’educació de la població pel què fa a valors ètics, que es confonen amb els valors econòmics és el tema que encapçala la tertúlia d’avui en la que també es parlarà sobre l’actitut del capità del Costa Concordia abandonant el vaixell a la que va poder són alguns dels temes dels que tractarem a la tertúlia, avui amb Carlos Márquez, assessor financer i dum money, un terme que descriu la planificació del diner a llarg termini. Es dedica a donar xerrades en diferents àmbits fent pedagogia sobre la relació de les persones amb els diners on explica termes com educació financera o intel.ligencia financera. També s’estrena a les tertúlies del Maneres de viure Agustí Comotto, nascut a Buenos Aires i residemt a Catalunya des de l’any 1.999. És il.lustrador de contes infantils. Li agrada explicar històries. Li interessa la història i segueix de prop l’actualitat. El tercer tertiulià és en Fèlix Eroles, qui treballa com a cap d’Innovació i en consultories en l’àmbit de la informàtica i de la Formació d’empreses. Molt actiu en les reivindicacions per la custòdia compartida dels fills.

Share →

One Response to La confiança en els valors ètics en temps de crisi i l’actitut del capità del Costa Concordia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *