leo-messi-barça-sevillaEl futbol és un esport d’equip on les individualitats sovint destaquen per sobre del grup. En el treball d’un col·lectiu humà, on cada acció individual suma per assolir un objectiu compartit, les individualitats serveixen per marcar les diferencies, per donar valor afegit. Per això un equip equilibrat, en el futbol com en la vida, precisa de la suma de talents i de treball menys visible, però igualment efectiu.
Hi ha estrelles i estrelles. Unes volen lluir per sobre dels altres, permanentment, desvirtuant el treball d’equip. Altres en canvi reconeixen el col·lectiu com necessari i imprescindible per fer lluir el seu talent.
Aquesta setmana, en la gala de la FIFA on es lliurava la Pilota d’Or, el guardo que reconeix les excel·lències individuals en el món del futbol durant la passada temporada, Guardiola, (escollit millor entrenador de l’any) i Messi (Pilota d’or) mostraven la seva generositatal grup i als companys.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *