austeritat 298Les llistes formen part de la vida. Ens acompanyen des de la més tendra infantesa, en els primers anys d’escola, fins el supermercat en trànsit per l’atrafegada vida adulta. Llistes de tota mena, més llargues o més curtes, que serveixen, sobretot per no oblidar.
Deixem massa coses en mans de l’experiència o la memòria, i confiats perdem infinitats de coses pel camí, per oblit o per convicció de que sempre serem a temps de recuperar-les.
Hi ha qui considera i demostra, que la manera més eficaç i efectiva de tenir un control, un ordre i el convenciment que no oblides res és amb una llista a la mà. Un hàbit saludable i senzill que diuen assegura no caure sempre en els mateixos errors, que funciona per guanyar temps i ser més eficient, que convida a incorporar certes rutines i que és inspirador a l’hora d’innovar, conèixer coses noves o maneres diferents de fer.
Dues precurssores d’aquesta forma ordenada, efectiva i eficient d’anar per la vida són Natàlia Foguet, filòsofa i conflictologa, emprenedora i galerista d’art contemporani i Martina Ros, filòloga, editora i fundadora de Doing Books. Avui és amb nosaltres la Martina Ros.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *