barcelona-entrenamiento--644x362El periodista i psicoterapeuta Fabian Ortiz ens parla del grup i del què suposa el treball en equip. Comença per analitzar el què s’entén per grup, partint de la base de que l’ésser humà no pot viure sol. Es remet al què li va passar a Tito Vilanova, segon entrenador del Barça, que va entrar a quiròfan hores abans d’un partit Barça-Milan. La importància d’aquest assumpte, el pes anímic de l’equip de Guardiola va quedar de manifest en les mirades, paraules i demés gestos que els jugadors i entrenador van fer hores abans del matx ja que van insistir en què aquell partit li dedicaven a Tito Vilanova. Aquesta situació viscuda al vestuari blaugrana dóna peu a Fabián Ortiz a reflexionar de la importància del treball en equip i de la cohesió.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *