cristiano_ronaldo_real_madrid
La setmana passada a l’espai del Futbol al divan, el periodista i psicoterapeuta Fabian Ortiz en parlava de l’angoixa i l’ansietat en l’anàlisi del derbi que hores més tard havien de jugar Madrid i Barça. Angoixa i ansietat, dos estats emocionals, transitoris o permanents, que s’expressen en el terreny de joc i què, vist el que va passar dissabte a la nit al Bernabeu, van afectar a uns més no pas altres. El Barça, tot i encaixar un gol 23 segons després de començar el partit, va mantenir la calma, va continuar jugant de la mateixa manera, fins imposar el seu joc i el resultat. El Madrid, en canvi, tot i anar pel davant en el marcador, va anar perdent la calma fins perdre el partit.
Angoixa i ansietat que va expressar-se sobre tot en el joc de Cristiano Ronaldo

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *