meteoritsHi ha qui s’adona que rajos de sol travessen blaus marins. Les algues es tornen verdes i brillen les estrelles. Hi ha qui fa un volt en cotxe amb el seu amic. Hi ha qui maleeix el temps que ha perdut al teu costat, entre quatre parets, sense saber on anar. Hi ha qui un estel en la nit clara d’hivern el fa allunyar-se enmig de la tempesta. Hi ha qui veu que sense literatura no pot haver-hi amor. Hi ha qui s’adona que mai no és massa tard per tornar a començar, per sortir a buscar el teu tresor. Històries que ens acosten els Glissando amb el seu darrer disc, “Ermites, cançons o com somiar amb meteorits roses” on versionen a diferents artistes, amb el treball publicat el 2011 amb la discogràfica DISCMEDI Blau.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *