PEPEl terapeuta Fabián Ortiz reflexiona sobre l’angoixa l’ansietat, uns sentiments que genera, per exemple, el derbi Madrid-Barça. Sobre la pregunta quin dels dos equips necessita més sumar punts en podria derivar una altre: quin dels dos equips pateix més ansietat? Hi ha qui diu que el més desengoixat és el Madrid ja que juga a casa, perquè el Barça serà el seu primer rival de veritable exigència aquesta temporada i perquè fallar en aquesta ocasió li suposaria una important pèrdua de confiança. Però també podríem pensar que qui pot estar més angoixat és el Barça perquè no juga al Camp Nou, per les operacions aritmètiques, perquè està a punt de viatjar a Japó per disputar el Mundialet de clubs així com també per la frase de Guardiola a la roda de premsa d’ahir en la que deia que calia fer un partit “perfecte” per guanyar. De l’ansietat i l’angoixa ens en dóna més detalls en Fabián Ortiz.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *