Pique_podra_jugar_MadridFabián Ortiz pren com a punt de partida l’actitut del futbolista blaugrana Gerard Piqué als minuts finals del partit contra el Rayo Vallecano jugat fa uns dies. Li interessava fer perdre temps i a l’hora de xutar una falta va començar a aixecar-se els mitjons, tocar-se els cabells, etc fins que l’àrbitre li va acabar ensenyant una targeta groga. Tenint en compte que l’acumulació de cinc targetes grogues suposa un partit de suspensió, Piqué va preferir forçar aquesta targeta groga per evitar que en el següent partit li traiéssin una targeta groga i que aquest fet l’impedís jugar el Barça-Madrid del dia 10 de desembre. A partir d’aquí Fabián Ortiz analitza si Piqué va enganyar l’àrbitre o bé si li va parar un parany.
Els derbis Barça-Madrid, de qualsevol era, donen molts arguments per posar el futbol al divan de Fabian Ortiz.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *