FERRAN 007Dijous es va celebrar el Dia Mundial contra la Sida i vam pensar que era una bona data per parlar del sida pediàtric. la Fundació Lucia va començar a caminar l’any 1995 per treballar en la millora de les condicions de vida dels nens, adolescents i joves infectats o afectats pel VIH.
La seva creació va ser possible gràcies als pares de la Lucia que van afrontar la pròpia malaltia i la de la seva filla i van lluitar fins el darrer moment. La Lucia va morir quan tenia 6 anys. L’objectiu de l’entitat continua sent el mateix, servir de lloc de trobada de nens i joves afectats per la Sida i els seus familiars.
Ens acompanya la Teresa Español, la presidenta de la Fundació Lucia. La Teresa és immunologa i va viure el primer cas de sida pediàtric que es va detectar a casa nostra, l’any 1982, quan encara no hi havia diagnòstic per aquella estranya malaltia.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *