Javier_Clemente_seleccionador_SerbiaLa lliga de futbol es pren un respir aquest cap de setmana mentre les seleccions nacionals juguen partits amistosos i alguns d’oficials arreu del planeta. El futbol, el gran espectacle global que no s’atura i que alimenta emocions i identitats.
El món del futbol s’alimenta d’un seguit de noms propis que conformen part del seu gran catàleg de personatges. Incombustibles que superen etapes i equips, convertits en referents públics que es fan escoltar.
Un d’aquest incombustibles és Javier Clemente. Entrenador etern. Supervivent i milionari, que acaba de deixar enrere una experiència singular com entrenador de la selecció del Camerun, de la que va ser cessat després de passa més temps a Espanya que no pas al país Africà.
Clemente asseu avui al divan del periodista i psicoanalista Fabian Ortiz, que cada setmana col·loca el Futbol al divan.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *