partitsLes estadístiques formen part del futbol. Serveixen per donar valor, per demostrar i comparar, per donar una estructura numèrica i històrica a la suma de resultats.
Sumem minuts de joc, passades bones i dolentes, faltes i targetes, possessió de la pilota, assistències, remats de cap, penals xiulats i no xiulats, gols marcats o minuts amb la porteria a zero. Sumen victòries, empats o derrotes, per crear estadístiques que marquen tendències i que els resultats confirmen o desmenteixen.
Aquesta setmana el Guardiola ha sumat 200 partits dirigint el primer equip del Barça, en l’etapa més gloriosa de la història blaugrana. Aquesta setmana Messi ha marcat el seu gol 200, esdevenint el segon màxim golejador de la història del Barça. I Valdès, que sumava el record històric de minuts jugats sense encaixar un gol.
Per això estant les estadístiques. Molt més fredes que les emocions, aquelles que donen arguments el periodista i psicoanalista Fabian Ortir per asseure el Futbol al divan. Avui asseu al divan Ibrahimovic.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *