Ricky_Rubio_1473238cLa Tona Vives és la mare del jugador de bàsquetRicard Rubio, Ricky Rubio quan surt a defensar els colors del seu equip de bàsquet. Ricky ha estat un nen precoç en el món del bàsquet va començar amb només 4 anys entrenant al club del seu poble El masnou i ja mai més ha deixat de botar-la. El Joventut, el Barça i ara el Minesota Timberwolves formen part de la seva geografia esportiva. Un somni fet realitat el del Ricy: jugar a l’NBA. Aquests dies mentre entrena, espera impacient que es desbloquegi la lliga de bàsquet americana i demostrar que està preparat per al joc-espectacle que es practyica allà. La Carme Parras ha parlat de tots aquests reptes amb la seva mare, la Tona Vives.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *