marco-simoncelliLa mort de Marco Simoncelli, un esportista jove, famós, triomfador va colpejar encara amb més duresa a la societat que no pas que hagués mort de vell i no d’un accident com el què  va patir diumenge passat. Després de la seva mort es va obrir un debat als mitjans de comunicació sobre les mesures de seguretat en el món del motor i també sobre la manera que tenia Simoncelli de viure l’esport del motor. En Fabian Ortiz recull el comentari del pare de Jorge  Lorenzo quan deia que l’actitut en pista de Simoncelli ja deixaven clar que era un pilot perillós  però que ningú va semblar adonar-se’n per fer-nos reflexionar sobre la manera perillosa d’afrontar una activitat.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *