joan-laporta-2Com escrivia el periodista Ramon Besa el passat dimarts a les pàgines de “El País”, dilluns va ser un dia punyent per molts barcelonistes que a les eleccions de 2003 van confiar el seu vot en la figura de Joan Laporta i aquells qui el van acompanyar en la plataforma l’Elefant blau.

La declaració de Laporta davant la jutgessa, acusat de no pagar una comissió a un intermediari, posava de manifest els milionaris negocis privats que el buffette de Laporta havia generat mentre aquest era President del club.

Com recordava Besa, Laporta no va fer rés d’il·legal, aparentment, però passa a ser un més de tants, rés a veure amb el president del més que un club, defensor d’Unicef, els valors del futbol i l’ètica. Va fer l’únic que no podia fer i que li permetia ser.

Avui el periodista i psicoanalista Fabián Ortiz ha decidit asseure Joan Laporta al divan. Un bon pacient, sens dubte.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *