mourinho1Fa una setmana en aquest mateix programa, dins l’espai de la pregunta desconcertant, us plantejàvem Què és la veritat? i compartíem les vostres respostes i reflexions amb el jutge de l’Audiència provincial de Barcelona Santiago Vidal.

Vidal ens recordava el valor de la veritat en l’àmbit judicial, lligat a la interpretació de les lleis o les estratègies pròpies del procés judicial. De vegades, no es feia justícia amb la veritat. Aquesta setmana el comitè de competició de la federació espanyola de futbol, organisme que jutja els conflictes en aquelles competicions que depenen de la federació, presentava una sanció gens exemplar per l’agressió que l’entrenador del Madrid José Mourinho infringia, posant el dit a l’ull, al segon entrenador del Barça Tito Vilanova.

Una agressió en tota regla que rebia la sanció de dos partits per Mourihno i un per la resposta de Vilanova a l’agressió. Aquest ha estat un dels grans arguments futbolistic de la setmana. Una setmana més on el futbol i els seus organismes rectors, mereixen passar pel divan del psicoterapeuta.

Un exercici que compartim cada setmana amb el periodista esportiu i psicoanalista Fabian Ortiz.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *