P9253765El Parc de l’estació del Nord Acull la festa de l’alletament matern aquest diumenge, una activitat que s’inscriu en els actes de la Setmana Mundial de l’alletament matern. La comunitat que ens obre les seves portes avui es diu Alba i està integrada per totes aqueslles persones que creuen que la lactancia materna és la millor via per fer créixer els nens sans. És amb nosaltres l’Eulàlia Torras, ella és la priseidenta d’Alba i també la Jamina González, mare de tres fills, la més petita avui fa un mes. Des d’Alba han ajudat moltes mares a sobreviure a l’alletament matern. Escolten, assessoren i donen eines perquè alletar no sigui un trauma. Ho fan des de l’any 1992, des d’aleshores el creixement ha estat imparable.

Share →

One Response to Parlem de l’alletament matern a Comunitats

  1. […] Entrevista en Com Radio LD_AddCustomAttr("AdOpt", "1"); LD_AddCustomAttr("Origin", "other"); LD_AddCustomAttr("theme_bg", "ffffff"); LD_AddCustomAttr("theme_border", "dddddd"); LD_AddCustomAttr("theme_text", "444444"); LD_AddCustomAttr("theme_link", "ac6c13"); LD_AddCustomAttr("theme_url", "6ab32e"); LD_AddCustomAttr("LangId", "19"); LD_AddCustomAttr("Tag", "alimentacion"); LD_AddCustomAttr("Tag", "todas-las-edades"); LD_AddSlot("LD_ROS_300-WEB"); LD_GetBids(); Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *