cristiano-ronaldo-foto8Ja se sap que sovint la realitat supera la ficció. En molts casos la iguala, sobretot quan un personatge real es situa a l’alçada de la seva caricatura. Quan aquest fenomen es produeix el caricaturista assoleix la quadratura del cercle. El personatge de ficció acaba sent devorat per la caricatura.

Aquesta setmana el jugador del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, ha superat amb les seves declaracions, la caricatura que Bruno Oro concreta cada setmana al programa de Televisió de Catalunya Krakovia.

“Em tenen mania per ser ric, guapo i bon jugador”, Ronaldo es lamentava després del partit de Champions contra el Dinamo de Zagreb, de l’agressivitat dels contraris front el seu joc. Però el jugador blanc portava l’agressivitat en el joc a un terreny extraesportiu.

Les declaracions de Cristiano Ronaldo són dignes de ser analitzades. I tenim l’espai i l’analista perfectes per fer-ho amb el psicoanalista Fabian Ortiz.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *