nen enfadatXavier Vilella, professor de matemàtiques, ens va escriure al blog dient-nos que volia deixar-nos un comentari i un exemple respecte a la secció de la setmana passada de El somriure de Plató en la que Juan Sánchez Enciso parlava sobre el retorn de l’alumnat a les aules. Vilella està d’acord amb el que dèia Juan Sánchez però també opina opina que hi ha un sector d’alumnes que viuen aquest retorn amb angoixa el professorat hauria d’obrir expectatives d’èxit, millorant l’avaluació per competències modificant pràctiques, preparant propostes de treball que despertin l’interès de l’alumnat, etc. Xavier Vilella també posa un exemple de com ha plantejat ell mateix l’inici del curs de matemàtiques que imparteix a alumnes de 1er d’ESO.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *