OESTP-VALENCIA-CAMPS-DIMISIONHem volgut començar el Maneres de viure observant l’actualitat a setmana vista. En forma d’agenda sonora hem anat anotant els trets fonamentals que han esdevingut elements destacats en la informació dels darrers cinc dies. Un repàs que tanquem amb el comentari des de La finestra, que al llarg de la temporada ha signat l’Antoni Puigverd des de Girona i que aquest mes de juliol hem compartit des del Maresme amb l’escriptor i periodista Rafael Vallbona.
Una finestra que ens permet observar la realitat des d’un punt de distància, des d’aquella posició de mesura i reflexió que acaba produint un comentari radiofònic. Comentaris que signats per Puigverd o Vallbona ens aporten elements per repensar un fet destacat de l’actualitat.
Una finestra que observa aquesta setmana el que se’ns dubte serà una de les notícies destacades de l’any, la dimissió de Francisco Camps de la Presidència de la Generalitat Valenciana per la trama Gürtel.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *