85659285KT012_ARGENTINA_V_VLa temporada passada va ser intensa i vibrant en emocions. Tant, que la pausa estival resulta llarga i pesada assaltada per constants rumors de possibles fixatges i amb la posada en marxa d’alguns equips en el inici de la pre-temporada. Pausa que ens recarrega d’emocions i expectatives, que rebaixa el to dels titulars, que condiciona els continguts dels espais d’informació futbolística.
Enmig de la banalitat, extremadament relaxats al vell continent a l’altre costat de l’Atlàntic un continent busca la seva millor selecció. A l’Argentina hivernal es juga la copa Amèrica. I ja se sap que vol dir parlar de futbol a Brasil, Uruguai, Xile o l’Argentina.
Un deu Blaugrana ha baixat en tant sols una setmana dels cels a l’infern, per quedar-se temporalment al purgatori de les ànimes futbolístiques; Leo Messi.
En un país d’extrems i passions radicals Argentina plora per Lionel.
“No ploris per Messi Argentina” la crònica a peu de gespa que aquesta setmana signa l’escriptor JUAN VILLORO al Maneres de viure.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *