dios es redondoLa temporada futbolística que hem deixat enrere ha estat d’alta intensitat. Tant, que ara els espais d’informació esportiva tenen grans dificultats per mantenir l’atenció d’espectadors, lectors i oients, immersos en una mena de letargia col·lectiva a l’espera de noves emocions.
Més enllà de les lectures estivals que ens parlen de possibles fixatges, dels estius de les estrelles del futbol, de renovades expectatives de cara a la temporada que ha d’arribar, avui us volem proposar lectures estivals que parlin del futbol. Una lectura estival, ja fa un temps, em va fer descobrir la dimensió i la cultura futbolística de l’escriptor mexicà Juan Villoro, amb aquell magnífic llibre titulat “Dios es redondo”.
Un Villoro que tenim el gust de seguir cada setmana al Maneres de viure, signant les magnifiques Cròniques a peu de gespa.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *