barca-vs-man-utdFiniquitat el Campionat de LLiga ens resta un darrer episodi, el més bònic de tots. Per la seva dimensió global, per l’escenari, per la concreció… pels dos grans que s’enfronten en tapís verd de nou Wembley londinenc. El Barça es juga davant el Manchester United la final de la lliga de Campions la setmana vinent.
Un cop es tanqui la temporada, dura, intensa, complicada, trepidant, caldrà anar observant el futur blaugrana més immediat; n’hi ha prou amb la Masia, cal fitxar per reforçar possicions, quines han de ser les incorporacions….
S’arriba al final, amb glòria però també amb un bon percentatge d’esgotament.
Es hora d’ajustar el futur. Motiu de reflexió avui dins les cròniques a peu de gespa que signa JUAN VILLORO.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *