autobus_BarcaTot just aconseguir el tercer títol de lliga consecutiu en l’era Guardiola, el mister del Barça remarcava la dificultat i la duresa que ha suposat assolir aquest objectiu.
Ha estat una temporada plena d’excesos. Excés futbolístic, per la intensitat del calendari i per la pugna en tres competicions on la dificultat augmentava a en la mateixa mesura que s’apropava el final. Excessiva per les tensions generades, per les provocacions, sobretot en els enfrontaments directes amb el màxim rival.
I excessiva finalment, pel trajecte compartir per aquest grup humà, que arrossegava un cúmul de títols espectacular, entre els que s’inclou un mundial i que ha estat capaç de mantenir la il·lusió i les ganes de guanyar fins el darrer moment.
I ens resta el passatge més bonic de tots. Una final de la Champions al nou Wembley el proper 28 de maig.
Finalment potser Mourihno hagi estat el revulsiu que el Barça necessitava per continuar guanyant. Una teoria que des del primer moment ha exposat en l’espai de les Cròniques a peu de gespa amb Juan Villoro.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *