BRUNO_OROÉs la Sara Pichot, la mare de l’actor Bruno Oro. Treballador incansable, explorador d’infinits territoris actorals que li han donat la possibilitat de viure les vides d’altres a la televisió i al teatre. Bruno Oro també canta i escriu i té un futur prometedor, sobretot perquè és feliç fent el que fa… La Carme Parras ha anat a veure la seva mare, la Sara Pichot i gràcies als seus records de mare hem conegut una persona valenta.
La Sara em surt de la foscor d’un taller de l’any 1870 situat al C/ d’Astúries de Barcelona. Hi he passat moltes vegades per davant i mai m’havia aturat als seus aparadors… un espai enrome i sobri, com ella, que s’aixeca quan entro i vola a rebrem. Alta, cabell llarg rinxolat, volàtil. Pantaló negre i jersei de punt fi i ample… tota ella una mica hippie. M’explica que les joies del taller les fa la seva germana Gemma. Són boniques… moltes inspirades en el mar: formes rocoses, erissons de mar, estrelles… i és que el mar, el mar empordanès està molt present en les seves vides. Creuem el carrer que els peatons han ocupat i han fet fora el soroll dels cotxes i anem al pis que la seva germana té just davant del taller. Ens el deixa per fer l’entrevista, perquè no ens interrompi ningú. Un reducte de pau il.luminat pel sol del migdia que escalfa una conversa pausada i dolça. La Sara una nena que sempre havia volgut ser mare… em diu que la maternitat l’atreia des de ben petita i que se la va trobar inesperadament quan tenia 19 anys i just havia començat els estudis de magisteri.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *