mouUna victòria blau-grana, que val mig pas a la final de Londres de la màxima competició europea. Ens queda un enfrontament directe entre Barça i Madrid aquesta temporada, després de cinc clàssics on la tensió ha anat en augment a mida que s’anaven finiquitant enfrontaments.
El partit d’anada de la semifinals de la Champions ens ha evidenciat de forma rotunda els dos llenguatges que expressen i expliquen aquest espectacle global i mediàtic. Les paraules que s’aboquen a la sala de premsa, projectades amb intencions emocionals, i el llenguatge estrictament futbolistic que es practica durant els 90 minuts en que la pilota està en joc.
D’aquests dos relats, fets de gestos, provocacions i intencions, Morin és el rei de la Sala de premsa, tot i que amb les seves declaracions estigui superant tots els límits raonables i admissibles.
Del Rei de la Sala de premsa en parlen avui les cròniques a peu de gespa amb JUAN VILLORO.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *