En Joan va passar 15 anys de la seva vida tancat a casa. Aïllat, desconnectat de la realitat, immers en el seu controvertit món interior, vençut pels estralls d’una suma de malalties mentals severes, extremes. Quan tot allò que t’envolta t’importa poc sols resta la passivitat; en certa mesura morir en vida.
Una escletxa de lucidesa va canviar la vida d’en Joan, el dia que va ser capaç de percebre el patiment en els ulls de la seva mare. Aleshores va reaccionar, va fer un pas endavant per recuperar la seva identitat, per aprendre a conviure amb unes malalties que arrosseguen l’estigma i la incomprensió social, reprenent l’esperança i la il·lusió per viure.
De la foscor a la llum, per tornar a percebre els detalls de la vida. Recuperats els colors, l’únic projecte de’n Joan és tornar a viure.juan massip
 
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *