messi_haciendo_una_chilena_contra_el_getafe_2830Després dels compromisos internacionals la Lliga es reprèn esvaida l’amenaça de vaga inspirada per una part de la patronal.
El futbol és espectacle i l’espectacle es consumeix massivament a través de la televisió. No cal recordar que el futbol en televisió són diners. I en obert, com es va dir un dia, un bé d’interès general.
Al maneres de viure ens agrada parlar de futbol amb un altre accent. Per això escoltem cada setmana les cròniques a peu de gespa que signa l’escriptor mexicà Juan Villoro.
Cròniques que avui ens conviden a reflexionar sobre l’eficacia del plaer o dit d’un altre forma, en com la definició del joc acaba per construïr jugades extremadament elaborades que dibuixen gols de Play Station. Virtuosisme extrem que acosta l’esport a l’art.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *