angela_vallvey_receta_mainCada setmana fixem impressions, anotem percepcions sobre Catalunya projectades des d’Espanya. Un espai que ens permet escoltar sensibilitats diverses que interpreten en moment actual, complex, delicat en molts sentits i que molt sovint s’allunya de la lletra gruixuda que alimenta des dels extrems el debat.
Avui volem escoltar la veu d’una escriptora que des la centralitat i en condició de tertuliana habitual en diferents mitjans, diu professar una gran admiració per Catalunya però al mateix temps va ser una veu crítica sobre la gestió del govern tripartit i sobre les aspiracions d’un major autogovern proposades a partir de la reforma de l’Estatut.
Va ser finalista del Premi Planeta 2008 amb l’obra Muerte entre poetas i és part del jurat habitual del prestigiòs premi Nadal de literatura, guardó que va guanyar l’any 2003 amb la novel.la Los estados carenciales.
Ens acompanya avui a l’espai Visió de Catalunya des d’Espanya l’escriptora de Castellà la Manxa, Angela Vallvey que acaba de publicar la novel.la “El hombre del corazon de negro” un relat ambientat en el Madrid de les màfies de l’Est i la crisi, que descriu les xarxes d’esclavatge sexual i que s’endinsa en un complex entramat i en el costat més fosc d’una realitat quotidiana.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *