alegoria_de_la_primaveraEl filòsof Josep Muñoz Redón centra la seva reflexió en el tema de la mort, impensable en aquesta època de l’any que en principi, amb l’arribada del bon temps, és optimista. La sabiesa popular diu que tots som iguals davant la mort. Vicenç Navarro diu el contrari ja que hi ha estudis que fins i tot diuen que viuen més anys els del barri de Sarrià que els que viuen al Raval barceloní. Segons Muñoz-Redón, els filòsofs tenen por i la veritable sabiesa serà la que transformi aquest sentiment en ganes de viure. Per agafar aquesta visió exemplar dels filòsof, en Josef ha fet dues coordenades, una de quantitativa (viuen més anys amb menor i una altra qualitativa (viuen menys anys però amb millor qualitat de vida)

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *