eloi okDe vegades passem per la vida massa capficats, extremadament emboirats, sense adonar-nos del món on vivim. L’Eloi era un més dels joves que en aquest planeta que s’ha fet petit dedicava el seu temps de lleure a descobrir indrets llunyans a la seva realitat de cada dia. Turisme aventura, amb voluntat de deixar-se xopar pel viscut.
En un d’aquests viatges per Àfrica, l’actitud d’una noia occidental va canviar la perspectiva de l’Eloi. Un viatge físic però també emocional que el va implicar més profundament en aquell món tant diferent al seu. Hi ha persones que et deixen empremta, que amb la seva actitud són capaces de fer-nos canviar el ritme. Què es converteixen en miralls que ens fan adonar-nos del que som i del que tenim.
L’Eloi viu en el confort d’una societat que malgrat les dificultats té pràcticament de tot. Però pensa i treballa per persones que molt lluny de nosaltres lluiten cada dia simplement per sobreviure. Hi ha viatges que et canvien la vida. I persones que et reconcilien amb la vida.

L’ONG que ha impulsat l’Eloi es diu Activa Solidària.

Share →

One Response to La manera de viure d’un mosso d’esquadra solidari, l’Eloi