xavier merce okDegoten les retallades: educació, sanitat, cultura… fa unes setmanes el Govern de la generalitat va anunciar les retallades del departament de cultura el que ha fet reaccionar de manera generalitzada el sector artístic. Fa uns dies un miler de gent vinculada al món artístic es van manifestar davant del Museu d’Art Contemporani de barcelona contra les tisorades… Un manifest signat per unes 90 entitats culturals demana l’excepcionalitat cultural en temps de crisi… perquè la cultura no és despesa sinó inversió sostenen…
Un debat viu i intens amb moltes veus: “en temps de crisi no es poden demanar privilegis”; “cal adaptar-se a la realitat”; “la crisi cultural endureix la crisi econòmica”; “les subvencions són essencials”….
Al MANERES DE VIURE ens interessa l’estat de la cultura a casa nostra i per això avui parlem obertament de les conseqüencies directes que pot tenir la reducció del pressupost desrtinat a Cultura.
Xavier Marcè, molt bon dia…

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *