uniformesAquest mes d’abril ha marcat el punt de partida pel nou govern de la Generalitat en l’aplicació efectiva de l’allau de retallades aplicades al sector de la sanitat pública. Aquesta informació encapçala el Setmanari del Maneres de viure en el que repassem les notícies més destacades que han marcat la setmana que s’acaba. Al Setmanari també parlarem de la petició al president Zapatero, per part del president català Artur Mas, que aclareixi el seu futur polític el més aviat possible així com la trobada a Londres dels membres de la coalició internacional per debatre de quina manera es pot fer fora del poder Gadaffi, negociant amb un punt de discreció una oferta perqué el líder Líbi abandoni el poder amb una certa immunitat. Una setmana més tanbé s’ha parlat sobre l’ús de l’uniforme a les escoles. Ha estat la consellera d’ensenyament Irene Rigau qui n’ha parlat a partir de l’obsessió dels alumnes per seguir la moda i l’establiment d’una certa competència. La voluntat és obrir el debat.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *