dissabte 16 003L’economia ens desconcerta, les ideologies s’aflebeixen sota la pressió de les economies, la realitat social canvia afectada per les múltiples conseqüències que les noves tecnologies han generat en la vida de les persones.
No ha de ser necessàriament pitjor. Però segur que serà diferent.
I observar aquests canvis, identificar-los i descriure’ls, amb la rapidesa amb que s’activen, resulta un exercici intel.lectual molt interessant.
Avui compartim la manera de viure i pensar d’un sociòleg que presideix l’Institut d’Estudis catalans, prestigiosa acadèmia de les ciències i les humanitats, àmbits on el coneixement transita a gran velocitat.
A l’Institut l’acompanya el pes i el prestigi, la solemnitat de ser una institució de referència. Sobretot la secció filològica, que exerceix com acadèmia de la llengua catalana.Descobrim la Manera de viure i pensar del sociòleg SALVADOR GINER, president de l’Institut d’Estudis catalans, acadèmia que el passat mes de setembre rebia la Medalla d’Or de la Generalitat.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *