dani perezAvui sabrem quines són les debilitats musicals de l’actor i monologuista Dani Pérez que ha creat, intervingut, col.laborat, guionat, representat, produït i dirigit dotze espectacles teatrals així com programes de ràdio i televisió. Cazando gamusinos, Los ángeles no tienen hélice o Pájaros en la cabeza són alguns dels noms dels seus espectacles als que des d’aquest mes se n’hi suma un altre. Dani Pérez se suma a la programació de la nova temporada del Alexandra Teatre de Barcelona en la que,sota el títol “Dani Pérez en directo desde el Alexandra Teatre”, intentarà oferir, a cada funció, una combinació diferent dels seus millors monòlegs d’anteriors espectacles.Una nova ocasió perquè, simplement, amb la seva veu i el seu gest ens torni a fer viure, com si fos la primera vegada, situacions que estem tips d’experimentar en el nostre dia a dia.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *