El síndrome de Down és la conseqüència d’una alteració genètica en el cromosoma 21. Les darreres estadístiques extretes de la base de dades Estatal de Persones amb discapacitat apunten que a Espanya hi ha unes 30 mil persones afectades per aquest sindrome i que aproximadament 1 de cada 900 nens neix amb el cromosoma 21 alterat.
A la societat encara li queda molt camp per córrer i acceptar la “normalitat” d’aquest col.lectiu que vol i ha de tenir el seu espai
En aquesta estona de ràdio coneixerem l’Ariadna i l’Elisabet. Les dues tenen síndrome de down i gràcies al treball de la Fundació Catalana Síndrome de Down han acomplert els seus somnis. L’Ariadna fa 9 mesos que s’ha independitzat i l’Elisabet treballa com a administrativa a una productora de televisió. També entrevistarem Josep Ruf, coordinador del Servei de suport a la VIDA INDEPENDENT de la Fundació Catalana Síndrome de Dowm.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *