Transitar a gran velocitat per la vida ens fa perdre els detalls. L’alta velocitat creua el país d’un extrem a l’altre, tant sols aturant-nos en aquelles estacions que decidim convertir en grans referents informatius. Parades breus. Quan més breus, millor. No hi ha massa temps per rés en aquest trajecte per la realitat.
I de nou l’alta velocitat fins a la següent estació del recorregut.
D’aquest manera el viatger prefereix fixar-se en la pantalla del seu portàtil, en la pel.lícula que ofereixen per tot el passatge o simplement tancar el ulls fins al final del trajecte. L’alta velocitat desdibuixa el paisatge i mirar per la finestra ja no és un al·licient.
L’alta velocitat ens escurça el temps però ens difumina els detalls.
Volem projectar una reflexió serena i de fons sobre l’actualitat. Observar els detalls per construir una opinió que ens esperoni el pensament. Per això cada dissabte mirem l’actualitat des de la finestra d’Antoni Puigverd

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *