Molts experts s’esforcen a dir que la crisi tindrà efectes positius que ens servirà per replantejar-nos les nostres vides i encarar-les millor… El que tenim davant nostre no és massa esperançador, la taxa d’atur arriba al 20%; els menjadors escolars no donaran dinars a tants nens; la taxa de natalitat a disminuit per primera vegada en molts anys i les escoles també noten que la crisi ha dissauadit molts immigrants perquè no hi haurà tanta multiculturalitat a les aules… Un sentiment de resignació i desànim impregna moltes parcel.les de la vida quotidiana… i és fàcil que la crisi crei estats d’angoixa, por, desconcert i fins i tot por…

La por, l’estrés, l’angoixa… són estats fruit d’aquesta situació que estem vivint.. són alguns dels efectes psicològics de la crisi…

La Genny Moix és psicòloga, professora titular de psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i membre del grup d’investigació en Estrés i salut. Ella ens explica algunes estratègies per plantar cara a la crisi…

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *